Kokoustilana lämmitetty lasiterassi, ulkoterassit ja sisätila: 65” TV HDMI-liitännällä esityksiä varten, fläppitaulun ja tussit, muistioita, kynät, Post-it-lappuja, 4G langaton yhteys.Nespresso kahvikone käytössä koko kokouksen ajan.

Hyvin toimiva kokouspaikka pienelle ryhmälle puhtaan ilman maalaismaisemassa, laveasti kokoustaen myös ulkona.

Villa Inzoi tarjoaa Siuntiossa lähellä pääkaupunkiseutua yrityksille ja yrittäjille mahtavat puitteet kokous- ja työyhteisöpäivään. Toteuta pienryhmänä kokous- ja työyhteisöpäivä tai tule etätöihin luomaan uutta.

Työpäivät etänä

Maittava aamupala, herkullinen lounas viihtyisällä lasiterassilla. Tarjolla hedelmiä ja pientä makeaa. Kahvikone on ryhmän käytössä koko päivän ajan. Päivän aikana mieli ja keho rauhoittuvat, vaikka pitämällä pieni tauko riippumatossa loikoillen.

Villa Inzoi järjestää monipuolista hyvinvointiohjelmaa työpäivälle lisäten hyvää oloa, energiaa ja positiivista mieltä. Tarjolla on esim. hierontaa, metsäjoogaa, jousiammuntaa, taukoliikuntaa ym.

Kysy lisää puh. 040 582 7488

Varustelu: 65” TV HDMI-liitännällä esityksiä varten, fläppitaulun ja tussit, muistioita, 4G langaton yhteys Tulikivitakka, hyvin varusteltu keittiö astioineen. Lämmitetty lasiterassi 12 m², puulämmitteinen sauna ja palju. Ulkoterassi 40 m² ja erillinen grilliterassi, Grillipaikka.

Tilassa puulämmitteinen sauna ja palju, mahdollisuus aitoon kotimaiseen turvehoitoon, kehon hoitamiseen, kuumassa kylvyssä rentoutta lihaksille ja mielelle.

Tervetuloa kehittämään ja luomaan uusia, positiivisia ideoita yrityksellesi.