Long Stay Holiday in Finland

LSH in Finland lomakeidas sijaitsee Uudellamaalla, Siuntiossa.

Siuntion kunta on n. 50 kilometriä päässä Helsingistä. Siuntion luonto on erityisen harvinainen ja monipuolinen. Erityisesti poikkeukselliset kalliojyrkänteet, joilta on 360 asteen laajat näkymät. Siuntiossa on runsaasti suojeltuja luontoalueita sekä virkistysalueita, erämetsää runsain metsälampien ja – järvien sekä kalliorantoja. Siuntiossa on erinomaiset mahdollisuudet loman aikana toimia aktiivisesti sekä rauhoittua, hiljentyä ja päästä irti arjen melusta ja kiireestä.

Sinulla on mahdollisuus majoittua Bed & Breakfast majoituksella, vuokrata lomamökki tai asua paikallisessa perheessä ja vierailusi voi kestää esimerkiksi 2 viikosta 2 kuukauteen.

Voit joustavasti yhdistää vierailusi ajaksi hyvinvointia, luontoa, pedagogiikkaa, kulttuuria, aktiivisuutta taiteen ja musiikin parissa, jotka yhdessä tai erikseen tarjoavat itsekoetun elämyksen.

Päästä irti arjen kiireestä ja melusta aidossa ympäristössä.

Kanootilla vesille. Siuntion joki on osa Natura aluetta ja on yksi kauneimmista ja erityisimmistä jokivesistöistä Uudellamaalla.
Melontaretkellä on mahdollisuus tehdä nuotio ja syödä nuotioruokaa sekä tutustua Sjundbyn kivilinnaan, joka on rakennettu 1500-luvulla. Päivään voi yhdistää myös golfkierros merellisissä maisemissa.

Siuntio

Toivotamme sinulle mitä parhaimpia elämyksiä idyllisessä Siuntiossa!

Siuntio on matkailijan aarreaitta. Siuntion vanhat linnat ja kartanot, arvokas kulttuurimaisema ja vaikuttava luonto luovat ympäristön, jossa matkailijan mieli lepää. Toimintaa ja virkistystä hakeville tarjolla on paljon harrastusmahdollisuuksia kuten golfia, melontaa, ratsastusta, kalastusta, uintia, retkiä ja virkistäviä kylpyjä.