Inbody

KEHONKOOSTUMUKSEN MITTAUS, MIKSI JA MITÄ SE KERTOO 

KENELLE: Kuka tahansa omasta hyvinvoinnistaan kiinnostunut

  • Istumatyöntekijät; auttaa tunnistamaa pitkään istumisen ja vähäisen liikunnan vaikutuksia elimistöön.
  • Kuntoilijat; auttaa harjoittelussa huomioimaan mahdolliset kehon puolierot ja auttaa tunnistamaan oman tavoitteen, esim. kiinteytyminen, lihasmassan ja fyysisen kunnon ylläpitäminen
  • Seniorit; Iän karttuessa kehossa tapahtuu väistämättömiä muutoksia, lihasmassa vähenee. Mittauksessa saadaan arvokasta tietoa erityisesti lihasmassan määrästä, mikä vaikuttaa suoraan seniori-ikäisen toimintakykyyn.
  • Aktiiviliikkujat/urheilijat; ensisijaisen tärkeää on seurata oman kehon hyvinvointia ja toimintakykyä, lihasmassan kehitystä ja tasapainoa sekä perusaineenvaihduntaa

Kehonkoostumusmittaus antaa henkilökohtaisia tuloksia, jotka toimivat kaiken ikäisillä ja kaiken kokoisilla. Inbody-mittaus on aina yksilöllinen. Tämän takia se auttaa myös seuraamaan ruokavalio- ja elintapamuutosten vaikutusta.

”Jos olet terve, olet todennäköisesti hyvin onnellinen, voit hyvin ja sinulla on onnea, sinulla on kaikki tarvitsemasi parempaan elämään, vaikka se ei olisikaan kaikki mitä haluat.”
”Onnea ei löydä matkustamalla, omistalla, rahalla tai kuluttamalla. Onni on kokemus sekä elämys, elää täysillä hetkessä, olla armollinen ja kiitollinen.”