Villa Inzoi

Tervetuloa kehittymään Siuntioon 

Villa Inzoi sijaitsee keskellä maalaisidylliä upeissa luonnon maisemissa, lähellä pääkaupunkiseutua. Alueen luontopolut risteilevät keskellä vanhoja ikimetsiä ja jykeviä kallioita.

Rauhallinen ja luova ympäristö mahdollistavat luovuuden ja uusien positiivisten ideoiden syntymisen.

Monien mahdollisuuksien Villa Inzoi tarjoaa yritysten henkilöstön huoltopäivät maaseudulla. Aktiivisella tiimitoiminnalla mahdollistetaan uuden luomista, kehitetään mieltä, avoimuutta ja uteliaisuutta.

Työhyvinvointi & TYKY päivät henkilöstön hyvinvointiin panostaminen on sijoittamista yrityksen tuloksellisuuteen. Toimintamallimme ohjaa päätöksen tekemiseen ja vastuullisuutteen.

Makuja ja mielihyvää, ruokailut toteutetaan ajatuksella, makuja läheltä ja itsetehtynä. Paikanpäällä leivotut korvapuustit, kakut ja piiraat vievät kielen mennessään. Laadukkaista ruoka-aineista maittavaa.

TYÖPAIVÄ ETÄNÄ, Villa Inzoi tarjoaa Siuntiossa lähellä pääkaupunkiseutua yrityksille ja yrittäjille hyvät puitteet kokous- ja työyhteisöpäivään. Toteuta pienryhmänä kokous- ja työyhteisöpäivä tai tule etätöihin luomaan uutta.

”Jos olet terve, olet todennäköisesti hyvin onnellinen, voit hyvin ja sinulla on onnea, sinulla on kaikki tarvitsemasi parempaan elämään, vaikka se ei olisikaan kaikki mitä haluat.”
”Onnea ei löydä matkustamalla, omistalla, rahalla tai kuluttamalla. Onni on kokemus sekä elämys, elää täysillä hetkessä, olla armollinen ja kiitollinen.”