Liikuntamixeri Inzoi

Inzoi sanaan tiivistyy tärkeimmät elementit yrityksen toiminnasta: Innostu ja nauti!

Liikuntamixeri Inzoin perustajalla, yrittäjä Minna Niemisellä on yli 30 vuoden kokemus liikunta-, kuntoutus- ja hyvinvointialalta. Hänen osaamisensa perustuu koulutuksiin, vankkaan kokemukseen, vahvaan tietopohjaan ja kokonaisvaltaiseen katsontaan ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi.

Minnan kanssa tekeminen on vuorovaikutuksellista ja käytännönläheistä, ihmiseltä ihmiselle. Ihmisten hyvinvointi ikään katsomatta on Minnan sydämen asia. Inzoi käyttää hyvin monipuolisesti luontoa toimintaympäristönä; pysähdytään, liikutaan, seikkaillaan, metsäjoogaillaan, opitaan, retkeillään Minnan ohjauksessa.

”Olen rinnalla, en vedä perässä, en työnnä takaa – rinnalla kannustan, ohjaan, ja välitän.”

Liikuntamixeri Inzoi ohjaa ja opastaa panostamaan terveyteen ja hyvinvointiin monin tavoin. Näin selviydyt paremmin työssäsi ja voit paremmin jokapäiväisessä elämässäsi.

LIIKUNTAMIXERI INZOI toteuttaa ikäihmisten hoidon ja kuntoutuksen ennaltaehkäisevänä, toimintakykyä ylläpitä­vänä ja jatkuvana hoitomuotona, jossa palvelu tuotetaan asiakkaan näkökulmasta ja ikäihmisen omassa kodissa.

Tärkeä yhteistyökumppani on Maarit Rossi, Paths to Math. Maarit Rossi on kehittänyt menestyneen Paths to Math toimintatavan, jota hyödynnetään ryhmien pedagogisessa ohjauksessa. Hänen osaamisensa tunnustettiin ja hänet nimettiin Top 10 opettajan joukkoon globaalisti, Global Teacher Prize 2016 kilpailussa.
Yhdessä Minna ja Maarit mahdollistavat ohjatun tekemisen kautta elämyksiä, kokemuksia sekä uuden oppimista toiminnallisen pedagogiikan, taiteen ja luontoaktiviteettien parissa.
Sopii hyvin yrityksille, jotka haluavat henkilökunnan aktivoituvan uusiin haasteisiin omassa työyhteisössään. Malli kehittää yhteistyökykyä paremmaksi ja luo mahdollisuuden uuden luomiselle.