Sinua ei kiinnosta massaturismi suurkaupungin sykkeessä, haluat pysähtyä omalla rytmillä uuteen ympäristöön. Koe erilainen luksusloma: Puhdas luonto, puhdas ilma ja puhtaat vedet, puhdas ruoka ja aidot ihmiset ovat matkasi peruselementtejä. Haluat tietää mitä todella suomalaisuus on. Voit joustavasti yhdistää vierailusi ajaksi hyvinvointia, luontoa, pedagogiikkaa, kulttuuria, aktiivisuutta taiteen ja musiikin parissa, jotka yhdessä tai erikseen tarjoavat itsekoetun elämyksen.

Rakenna oma Long Stay Holiday in Finland

AISTIT JA LUONTO

Muistatko mitä on hiljentyminen, pysähtyminen? Suomalaisessa metsässä koet ja tunnet kaikilla aisteilla. Löydät vielä koskematonta luontoa, ikimetsää, jossa koet aidosti luonnon läsnäolon. Tunnet metsän vahvistavan vaikutuksen. Sinulla on mahdollisuus kerätä ja maistaa luonnon puhtaita anteja.

SEIKKAILUA LUONNOSSA

Metsässä sinulla on mahdollisuus seikkailla ja kokea erilaisia haasteita, turvallisesti. Ehkä sinun haasteesi on kiipeäminen kalliolle, selvitä kanootilla joen reitillä, yöpyä teltassa, tehdä nuotio ja ruokailla nuotion äärellä. Ainutkertaisia elämyksiä paikallisten aitojen ihmisten ohjauksessa

TERVEYTTÄ KEHOLLE JA MIELELLE

Suomalainen saunakulttuuri hoitaa mieltä ja kehoa. Puhtautta ja virkistäytymistä saunan jälkeen järvessä uiden. Rentoutumista ja rauhoittumista lämpimässä paljussa tähtitaivaan alla. Suomalainen turvehoito puhdistaa ja vahvistaa ihoa. Hyvinvointia ja terveyttä edistäviä aktiviteetteja.

TOIMINNALLINEN JA AKTIIVINEN OPPIMINEN, TUTUSTUMISTA SUOMALAISEEN VAHVAAN KOULUJÄRJESTELMÄÄN

Aktiivinen osallistuva oppiminen on osa Suomen opetussuunnitelmaa. Vierailijalla on mahdollisuus osallistua luokan ulkopuolella luonnossa oivaltavaan oppimiseen, opitaan aktiivisesti ryhmässä toimien ratkaisemaan hauskoja tehtäviä. Samalla opitaan ongelman ratkaisua, luovuutta ja yhdessä toimimista. Vierailulla on mahdollisuus myös vierailla paikallisessa koulussa.