Liikuntamixeri tarjoaa monipuolisia palveluja ja aktiivista toimintaa koululaisille, lapsiperheille sekä erilaisille jarjestöille yhteistyössä Hotelli Siuntion kanssa.

Hotelli Siuntio sijaitsee keskellä maalaisidylliä upeissa luonnon maisemissa. Alueen luontopolut risteilevät keskellä vanhoja ikimetsiä ja jykeviä kallioita.

Liikuntamixerin Minna Nieminen yhdessä Maarit Rossin kanssa toteuttaa Hotelli Siuntiossa perheille ja koululuokille retkiä oppimiseen ja luontoon, esimerkiksi seikkaillen rastilta toiselle.

Tärkeä yhteistyökumppani on Maarit Rossi, Paths to Math. Maarit Rossi on kehittänyt menestyneen Paths to Math toimintatavan, jota hyödynnetään ryhmien pedagogisessa ohjauksessa. Hänen osaamisensa tunnustettiin ja hänet nimettiin Top 10 opettajan joukkoon globaalisti, Global Teacher Prize 2016 kilpailussa. Yhdessä Minna ja Maarit mahdollistavat ohjatun tekemisen kautta elämyksiä, kokemuksia sekä uuden oppimista toiminnallisen pedagogiikan, taiteen ja luontoaktiviteettien sekä hyvinvoinnin parissa.

Retkihetket ja toiminta luonnossa mahdollistavat lapsen/nuoren oman itsetunnon kasvun vahvistumisen sekä onnistumisen kokemuksen erilaisessa oppimisympäristössä.

Oppimisen retki tarjoaa osallistujille aktiivista toimintaa luonnossa, jossa he yhdessä pohtivat, suunnittelevat ja ratkaisevat erilaisten annettujen tehtävien avulla ongelmia. Toiminnallisten tehtävien, leikkien ja pelien avulla herätetään luontainen kiinnostus haluun oppia, toimia yhdessä ja ottaa vastuuta. Vahvistetaan ryhmän/perheen keskinäistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä; keskustellaan, puolustetaan omia ajatuksia, vaihdetaan ja testataan ideoita. Kaiken perusta on aktiivinen tekeminen ilman digilaitteita.

Luonto on erilainen ja jännittävä oppimisympäristö, mikä herättää osallistujan tarkkaivaisuuden ja uteliaisuuden.