Liikuntamixeri tarjoaa monipuolisia palvelujaan yhteistyössä Hotelli Siuntion kanssa. Hotelli Siuntio sijaitsee keskellä maalaisidylliä upeissa luonnon maisemissa. Alueen luontopolut risteilevät keskellä vanhoja ikimetsiä ja jykeviä kallioita.

”Siuntion Hotelli on kirkonkylän läheisyydessä, mistä löytyy useita historiallisia kohteita; esimerkiksi 1400- luvulla rakennettu Pyhän Pietarin kirkko.”

LUMOUDU LUONNOSTA – ELÄMÄNVOIMAA ARKEEN

Luontoliikuntaa metsässä, maalaismaisemissa ja vesillä esimerkkiohjelmien lisäksi on mahdollista tuunata ja räätälöidä mieleinen hetki tai koko päivä luonnossa. Liikuntamixeri tarjoaa monipuolisia palvelujaan yhteistyössä Hotelli Siuntion kanssa. Hotelli Siuntio sijaitsee keskellä maalaisidylliä upeissa luonnon maisemissa. Alueen luontopolut risteilevät keskellä vanhoja ikimetsiä ja jykeviä kallioita. Hotelli sijaitsee Siuntion kirkonkylän läheisyydessä, mistä löytyy useita historiallisia kohteita; esimerkiksi 1400- luvulla rakennettu Pyhän Pietarin kirkko.

Patikointia sekä kulttuuria

Seudun historiaan tutustutaan patikoiden läpi kirkonkylän läheiselleKasabergetin huipulle. Huipulta löydämme Krejansbergetin muinaishaudat sekä huikeat maisemat yli Kirkkojoen laakson. Täällä hengähdämme hetkeksi retkieväitä nauttien sekä annetaan mielen levätä ja latautua. Patikointiin on mahdollista yhdistää myös sauvakävely.

Kesto 3 tuntia
Hinta alkaen 550 €/ryhmä, Alv 0 %

Lempeää liikettä ja läsnäoloa

Lempeää luontoliikuntaa ja metsäjoogailua pysähtyen hetkeen; liikutaan kävellen, venytellen, ravistellen sekä rauhoitutaan luonnon hiljaisuudessa. Päivän tavoitteena on luoda kiireetön tunnelma, missä unohdetaan suorittaminen. Metsässä ajatukset rauhoittuvat ja ei tarvitse yrittää mitään erityistä, riittää kun olet läsnä itsesi kanssa. Luontoliikunnan jälkeen on mahdollista nautiskella tulilla pannukahvit sekä itse paistamaa makkaraa/tikkupullaa. Toimintaan voidaan yhdistää rentoutuminen metsän keskellä riippumatoissa kuunnellen luonnon ääniä, pysähtyen ja rentoutuen.

Kesto alkaen 1 tunti
Hinta alkaen 350 €/ryhmä, Alv 0 %

 

Sauvakävely

Valitaan jokaiselle sopivan mittaiset sauvat. Sauvoilla kävely tuo luontoliikuntaan lisää puhtia. Sauvalenkin alkuun ja loppuun tehdään lämmittelevä lihaskuntojumppa, jossa sauvat toimivat mainiona apuvälineenä. Opetellaan sauvakävelyn salat; oikeanlainen tekniikka hyödyttää monipuolisesti koko kehoa. Luonnossa liikkuessa aistit aktivoituvat sekä mieli lepää kauniissa maalaismaisemissa. Sauvakävely voidaan toteuttaa metsässä, maalaismaisemissa tai näissä molemmissa vaihdellen.

Kesto alkaen 1 tunti
Hinta alkaen 350 €/ryhmä, Alv 0 %

Kehon ja mielen harmoniaa vesillä – virkisty ja vahvistu

Siuntion joki on osa Natura aluetta ja on yksi kauneimmista ja erityisimmistä jokivesistöistä Uudellamaalla. Joen monimuotoisuus maisemineen on uskomaton. Usein kuultu kommentti melojilta onkin: ”Voiko nämä maisemat olla Suomesta?” Kävelemme Hotelli Siuntiolta Siuntion joen lähtöpaikalle, missä virittäydymme melontaretkelle. Melomme inkkarikanooteilla ylittäen Tjusträsk-järven kohti Sjundbyn linnaa, mikä on määrän päämme. Sjundbyn kivilinna on rakennettu 1500-luvulla. Linnalla nautimme paikallista jäätelöä kahvin/teen kera. Paluumatkan toteutamme pyöräillen aidossa maalaismaisemassa Siuntio hotellille.

Kesto noin 4 tuntia
Hinta määräytyy henkilömäärän mukaisesti