Liikuntamixeri tarjoaa monipuolisia palvelujaan yhteistyössä Hotelli Siuntion kanssa. Hotelli Siuntio sijaitsee keskellä maalaisidylliä upeissa luonnon maisemissa, lähellä pääkaupunkiseutua. Alueen luontopolut risteilevät keskellä vanhoja ikimetsiä ja jykeviä kallioita. Luonnossa liikkuessa tutustutaan samalla alueen historiaan ja kulttuuriympäristöön.

Minna on kokonaisvaltaisen, yhteisöllisen hyvinvoinnin huippuammattilainen. Hänellä on ainutlaatuinen taito valmentaa ryhmiä läsnä olevalla, innostavalla ja osallistavalla otteella. Minna osaa yhdistää pitkän kokemuksensa ennaltaehkäisevästä hyvinvointi- ja liikuntatyöstä ajankohtaiseen näkemykseen ihmisten ja yhteisöjen palveluntarpeista. Suorituskeskeisessä etäajassa Minnan palauttaville, työkykyä ylläpitäville ja yhteisöllisyyttä rakentaville hyvinvointipalveluille on suuri tarve.” – Tuula K- 

Lempeää liikettä kokouspäivään – ajatukset aktiivisina ja mieli virkeänä

Liikunta lisää aivoissa tapahtuvaa kemiallista viestinsiirtoa, ja luonnossa liikkuminen auttaa aivoja palautumaan. Lempeää liikettä luonnossa kokouksen lomaan siis aktivoi ja palauttaa saman aikaisesti kehoa ja mieltä. Toiminnoissa annetaan työkaluja sekä tiedonjyväsiä arkeen asiantuntijan opastuksella, miten on mahdollista palautua, kehittyä ja vahvistua, jopa innostua itsensä huoltamisesta. 

Esimerkki aktiviteetteja kokouspäivään:

METSÄSTÄ VOIMAA – MIELIHYVÄÄ LUONNOSTA METSÄJOOGAILLEN

Liikutaan kävellen, venytellen, ravistellen sekä rauhoitutaan luonnon hiljaisuudessa. Tavoitteena on luoda kiireetön tunnelma, missä unohdetaan suorittaminen.  Metsässä ajatukset rauhoittuvat ja ei tarvitse yrittää mitään erityistä, riittää kun olet läsnä itsesi kanssa.

Kesto alkaen 1
Hinta alkaen 350 €, Alv 0 %

PUHTIA PUNTTIIN – LIHAKSILLA AIVOT AKTIIVISIKSI

”Uraauurtava tutkimus osoittaa, että jalkatreeni on elintärkeää aivojen ja hermoston toiminnalle. Uusien hermosolujen tuotanto, on yksi tärkeistä rakennuspalikoista stressinhallinnassa ja haasteisiin sopeutumisessa.” Opetellaan kuntoa kohottavaa ja mielihyvähormonia aktivoivaa liikuntaa luonnossa, missä lihaksia ja aivoja aktivoidaan toiminnallisen tekemisen avulla metsäkuntopiirissä omalla kunnolla ja tunnolla.

Kesto 1.5 tuntia
Hinta alkaen 450 €, Alv 0 %

RYHTIÄ JA LIIKKUVUUTTA KEPITELLEN, keppijumppaa

”Tauot vaikuttavat sekä kehoon että työn tehokkuuteen”Opetellaan keppijumppaharjoitteita sekä saadaan tietoa, miten minimoida istumisen haittoja.

Kesto alkaen 45 minuuttia
Hinta alkaen 310 €, Alv 0 %

LEMPEÄÄ LIIKETTÄ JA VENYTTELYÄ

”Pienet liikkumista sisältävät mikrotauot ovat merkittäviä pitkäaikaisen hyvinvoinnin ja terveyden ylläpidon kannalta.” Aktivoidaan kehon isoja lihaksia lempeästi sekä vetristetään nivelet ja ranka liikkeelle. Harjoitteista myös kirjallinen materiaali mukaan.

Kesto alkaen 45 minuuttia
Hinta 310 €, Alv 0 %