Kokouksen yhteyteen tai työhyvinvointipäivää Villa Inzoin tiloissa ja ympäristön maalaismaisemissa:

Metsästä voimaa, pysähdys hetkeen. Tutkimusten mukaan jo viidentoista minuutin metsässä liikkumisen jälkeen voidaan havaita luonnon hyviä vaikutuksia; stressihormonin määrä laskee ja mielihyvähormonien määrä nousee. Elimistö ja mieli rauhoittuvat.

Luontoliikuntaa palautuen ja metsäjoogailua Villa Inzoin maisemissa sekä lähimetsässä. Metsä on joogasalina rentouttava ja rauhoittava. Tehdään liikkeet aivan rauhassa ja ajan kanssa. Kukaan ei arvostele teetkö liikkeesi oikein vai väärin. Metsässä eivät tuoksu suitsukkeet, vaan luonto. Et tarvitse joogavaatteita, riität juuri sellaisena kuin olet. Joogatessa ulkona saa hyvän annoksen raikasta ulkoilmaa. Kokeile vaikuttavaa metsäjoogaa.

Tunnelmia tulilla; makkaran paistaminen, pannukahvit ja korvapuustit

Ulkoilua maalaismaisemissa; lempeää liikettä ja liikkuvuutta lihaksille. Ohjattua lempeää liikettä ja jumppaa, joka avaa kehon jumeja ihanasti sekä lisää liikkuvuutta.

Kisailua Villan pihamaalla, yhdessä onnistutaan.

Asiakkaan kertomaa: Leppoisa paikka maalaismaisemassa. Paljon mukavaa kevyttä ohjemaa kaiffareiden kera, jousiamuuntaa esnimmäisen kerran elämässä sekä kahvakuula treeniä ohjatusti. Unohtamatta faskia huoltoa.