Työyhteisön kehittämispäivä – Kemiat kuntoon yhteisellä tavoitteella. Työyhteisö päivä tarjoaa uusia tapoja omaksua ja oppia uutta sekä työkaluja palautumiseen ja vahvistumiseen perusasioiden äärellä. Liikutaan luonnossa, toimitaan yhdessä, hengähdetään nuotiolla.

Hyvinvointipäivämme oli uskomaton. Muutama tunti sekä itselle että yhdessäololle kannattelee meitä pitkälle.

KEMIAT KUNTOON PÄIVÄ HOTELLI SIUNTIOSSA

Tavoitteena on virkistävä ja inspiroiva päivä yhteisen tavoitteen parissa sekä innostaa ihmisiä liikkumaan ja oleilemaan luonnossa ilman suorittamista.

Luonto lisää uteliaisuutta ja läsnäoloa, yhdessä tekeminen vahvistaa keskinäistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä. Aktiivinen toiminta yhteisen tavoitteen avulla herättää luontaista kiinnostusta haluun oppia, toimia yhdessä ja ottaa vastuuta. Vahvistetaan ryhmän keskinäistä vuorovaikutusta ja ymmärrystä. Keskustellaan, puolustetaan omia ajatuksia, vaihdetaan ja testataan ideoita.

Tasapaino itsensä ja työnsä kanssa tekee tyytyväisen tekijän ja mahdollistaa menestyvän yrityksen. Kyky uuden oppimiseen tapahtuu aktiivisesti yhdessä tekemisen kautta ilman digilaitteita.

Päivään voidaan tekemisen lisäksi yhdistää hyvää oloa tuovia aktiviteetteja; esimerkiksi joogailua, jousiammuntaa, höntsäpalloa. Päivän kruunaa hyvä ruoka sekä hyggeilyä allasosastolla.

Innostavan työyhteisöpäivän esimerkki ohjelma:

klo 8.00 saapuminen ja aamiainen ravintolasalissa

klo 9.00 virittäytyminen päivään, ohjeistus ja tutustuminen

klo 10.00 Toimintaa ja liikettä luonnossa yhteisellä tavoitteella, esimerkiksi toimintarasteilla

klo 12.30 Tunnelmia nuotiolla sekä nautitaan lounas, jaetaan onnistumiset rasteilla

klo 14.00 Luonnon lumoa metsäjoogaillen, pysähdys hetkeen, palautumisen avaimet arkeen

klo 16.00 Hyggeilyä allasosastolla

klo 18.00 Illallinen ja viininmaistajaiset

Asiakkaitten palautteita päivästä

”Päivä oli hyvin järjestetty toisiaan täydentävistä osioista. Sopivassa suhteessa oli aivo- ja fyysistä jumppaa. Työkaverit näyttäytyivät uudessa valossa ja huomasimme yhteistyön voiman. Hyvää teki myös hetken rauhoittuminen kaiken kiireen keskellä ja sykkeen laskeminen. ”

”Lisäksi oli hauska huomata, että kaksikielinen ohjeistus oli täysin luonnollinen tapa toimia ja kaikki kokivat olonsa tervetulleeksi.”

”Päivä koostui naurusta, tsemppauksista, oivalluksista, sopivasta sportista ja hyvästä ruuasta. Nyt on selkä suoremmassa, hymykuopat kohdillaan ja katse horisontissa.”

”Iso, iso kiitos Minna ja kumppanit!”