Hieronta on pehmytkudoskäsittelyä ja se on hyvin vanha hoitomuoto. Hieronnalla on paljon positiivisia terveydellisiä vaikutuksia keholle ja mielelle. Hieronnalla on mahdollisuus lievittää kehon ja mielen ylikuormitusta, se rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja lisää mielihyvähormonien eritystä. Hieronta on myös erinomainen keino hoitaa lihasten jännitystiloja, vilkastuttamalla lihasten ja kalvojen verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja aktivoida kuona-aineiden poistumista. Hengähdä hetkeksi hieronnassa!
Osoite: Hotelli Siuntio, Lepopirtintie 80, 02570 Siuntio

Lihaksia ja lihaskalvoja käsittelevää hierontaa:

  • käsittely tehdään öljyllä ja ilman öljyä
  • apua kehon jännitystiloihin
  • auttaa lihaksen toiminnan normalisointiin

Palauttavaa pehmytkudoskäsittelyä:

  • auttaa kehon ja mielen rentouttamiseen
  • auttaa unettomuuteen

”Kiitos Minna hieronnasta. Hierontasi ei ole silittelyä, vaan sopivan napakkaa ja kehoa kunnioittavaa. Kiitos käsistäsi, jotka hoitavat minua, saavat minut tuntemaan, että olen tärkeä. Kiitos myös siitä, että olet kuunnellut. Olet hieronnassa niin läsnä ja tulee voimakas tunne siitä, että hetki on juuri minua varten. Hieronnan jälkeen on niin hyvä olla ja jää odottamaan kunnes tapaamme jälleen. Kiitos, että olet ehdottanut milloin tapaamme seuraavan kerran ja tehnyt kaiken niin helpoksi minulle. Kiitos Minna ja ensi kertaan”.

Arkielämää haitannut olkapääkipu ja ilkeä selkäjumi hellittivät jo muutaman hoitokerran ja hyvien jumppaohjeiden avulla, joita noudatan ahkerasti. Hyvää asiantuntemusta, suosittelen Minnaa lämpimästi muillekin.

Parafiinihoito käsille!

Parafiinihoito on lämmittävä, ihoa hoitava, verenkiertoa vilkastuttava ja paikallista aineenvaihduntaa parantava hoito. Hoito lievittää sormien nivelissä ja kämmenen pienissä lihaksissa ja rustoissa esiintyvää kipua.