Loading...
Liikunta, hyvinvointipalvelut ja aktiviteetit2021-02-01T12:05:38+00:00

Liikunta ja hyvivointipalvelut

Villa Inzoi, Purolammentie 1, Siuntio tai valitsemassasi paikassa

Henkilökohtainen liikunta, valmennusohjaus ja kuntoutus toteutetaan pääasiassa Villa Inzoissa Siuntiossa. Suunnittelussa ja toteutuksessa huomioidaan yksilön tarpeet ja toiveet. Alkuhaastattelun pohjalta tehdään tarvittavat testit ja suunnitellaan yhdessä realistinen sekä toteutettavissa oleva ohjelma. Huomioidaan riittävä palautuminen ja ravinto osana sujuvaa arkea.

Liikuntamixeri Inzoi on Vuodesta 2004 lähtien yritys on tarjonnut pysyvän elämäntavan muutokseen ohjaavaa toimintaa. Aktiivinen elämäntapa- vahvistu Inzoin varikolla, on toteutettu yksilöille, perheille, yhteisöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. YLE 1; n tuotannossa on esitetty useampi jakso Liikuntamixeri Inzoin toimintamallista ohjelmassa Kuntotalkoot. Tähän toimintamalliin liittyen Minna Nieminen oli Hannu Takkulan toimesta kutsuttuna Brysseliin, hyväksi todetun toimintamallin eteenpäin viemisestä muihin EU maihin.

Liikkeelle

Liiku itsellesi elämänvoimaa

On hyvä tiedostaa Ikäihmisten toiminta- ja liikkumiskyvyn säilyttäminen ja parantaminen, näin mahdollisuudet toimintakykyiseen vanhuuteen vahvistuvat.

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme

Löydä oma tapasi liikkua ja nautti elämästä.

Työhyvinvointi

Henkilöstön hyvinvointiin panostaminen on sijoittamista yrityksen tuloksellisuuteen. Toimintamallimme ohjaa itsensä johtamiseen ja vastuullisuuteen. Jokainen työyhteisön jäsen on toiminnallaan vastuussa yrityk­seen kuuluvien työhyvinvoinnista. Työkyky on työhyvinvoinnin perusta ja ... [ Lue lisää...]


HENKILÖSTÖN HUOLTO PÄIVÄT eri liikunta lajien parissa, liikuntatapahtumat sekä liikuntatuokiot yrityksille ja ryhmille. Voidaan toteuttaa Villa Inzoin maisemissa tai toivomassasi paikassa, ulkona tai sisällä.

Lue Lisää

Rauhallinen ja luova ympäristö mahdollistavat luovuuden ja uusien positiivisten ideoiden syntymisen.

Lue Lisää

Kokouspäivää laveasti maalla VILLA INZOI tarjoaa mahtavat puitteet kokoukselle luovassa ympäristössä.

Lue Lisää

Tiimissä luodaan uusia, positiivisia ideoita!

Monipuolinen tarjonta. Liikutaan ja pysähdytään luonnossa, seikkaillaan, metsäjoogaillaan, opitaan, retkeillään Minnan ohjauksessa.

Liikuntamixeri Inzoi ohjaa tällä hetkellä ryhmäliikuntatunteja sisätiloissa, uima-altaalla sekä ulkona. Ohjaukseen kuuluu myös yksilö- ja ryhmätoiminta kuntosalilla sekä erilaiset kuntoa tukevat testit. Liikuntamixeri Inzoi on toimintaansa aikana aina korostanut ennaltaehkäisevää toimintaa sekä itsensä johtamista.

Go to Top